logo

Pogoji poslovanja

Poslovne storitve, Damijana Štraser, s.p., Rogaška Slatina, telefon: 041 610 054, e-mail: damijana.straser@. Davčna št.: 59241675 (nismo zavezanci za DDV). Matična številka: 8271534000.

Transakcijski račun: SI56 0237 3026 2821 333 (odprt 10.9.2018, NLB d.d.).

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje podjetje in kupca.

Nakupovanje

Spletna stran www.damijanastraser.com obiskovalcem predstavlja ponudbo podjetja Damijana Štraser s.p. ter omogoča nakupovanje izdelkov in storitev. Naročilo zavezuje podjetje Damijana Štraser s.p. in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja.

Plačilni pogoji

Damijana Štraser s.p. omogoča nakup blaga s predračunom ali preko spletne storitve Paypal. Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, vam bomo poslali potrdilo o naročilu.

Dokler kupnina ni poravnana v celoti, nakup ni dokončen.

Cene

Cene so izražene v evrih (EUR) in že vključujejo 22,00 % DDV.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od naročila na tretma in sicer, da o odstopu v roku 15-ih dni pisno obvesti podjetje Damijana Štraser s.p..

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da podjetje Damijana Štraser sp. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

Druga določila

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in podjetje Damijana Štraser s.p..

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@damijanastraser.com

sklad
Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2018 - 2024 DAS, poslovne storitve, Damijana Štraser, s.p. Vse pravice pridržane.

Izdelava: abeone.si