logo
Direktorica podjetja – marketinške agencije za marketing, piar, javno nastopanje, produkcijo, dogodke in vodenja.

Damijana Štraser

Pozitivna in vedno nasmejana Damijana Štraser je nov obraz televizije in medijev. Vendar se ne ukvarja samo z mediji, ampak tudi s PR-om, vodenjem prireditev in razvija lastno blagovno znamko DAS!
Prihaja iz štajerskega konca in je v otroških letih želela postati učiteljica klavirja. Vendar je zanimanje za ekonomijo pretehtalo in je zato vpisala ekonomski študij na Univerzi v Mariboru. Na svojo izobrazbo je zelo ponosna, saj pravi: »To je edina stvar, ki mi v življenju ne more nihče vzeti.«

“Vse, kar počnem, delam s srcem in strastjo!”

“Sama verjamem, da se nam lahko vse sanje uresničijo, če le imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje. Zato vsem, novim podjetnicam in podjetnikom in tistim, ki se za to odločajo toplo polagam na srce, da »živite sebe in svoje življenje, poslušajte svoje srce in vedno boste na pravi poti.«
Damijana pa je tudi ponosna na začetek karierne poti, saj je svojo pot začela pri najboljšem sosedu, kjer je pridobila ogromno znanja. Po nekaj letih se je odločila za spremembo in zato zamenjala službo, kar se je kasneje izkazalo, da ni bila najboljša odločitev. Notranji občutki, strah, dvom, so postajali iz dneva dan bolj negativni in so se stopnjevali. Stopnjevali so se tako daleč, da je zbolela. Zato je sprejela odločitev, da poišče svojo notranjo moč in prične spreminjati sebe, ne drugih, ampak sebe. Naključje je hotelo, da je prišla v televizijske vode, kjer je bila direktorica trženja in prodaje. Damijana pravi: “Izkušnje in znanje sem pridobivala že od prve zaposlitve. Vendar je na tej poti potrebno zaupati vase, v to kar znate, ter se učiti in ostati radovedni ter trdno prepričani, da svoje sanje lahko uresničite.”

“Vse, kar počnem, delam s srcem in strastjo. Zame najpomembnejša ustvarjalna svoboda. Sem mnenja, da človek, ki ni svoboden, ne more svojemu okolju dati vsega, kar zna in kar zmore. Pot do uspeha ni nikoli lahka, zato pa je zmaga toliko slajša. Rezultati so nepozabni in te oplemenitijo tako duhovno, kot tudi osebno in poslovno.”
sklad
Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2018 - 2024 DAS, poslovne storitve, Damijana Štraser, s.p. Vse pravice pridržane.

Izdelava: abeone.si