logo
16. decembra 2020

100 let nogometa v Brežicah

Zelo redko govorim o svojih poslovnih projektih pri katerih sodelujem. Vendar moram tega enostavno izpostaviti. Vesela, ponosna in počaščena sem, da sem piarovsko sodelovala pri 100 letnici kluba NK Brežice 1919, letos pa tudi pri knjigi – 100 let nogometa v Brežicah.

Iskrena hvala in moj poklon avtorju knjige Iztoku Kapušinu in Srečku Denžiču, ki je za knjigo zbiral arhivske podatke in slikovni materiala.

V knjigo je vloženo ogromno let, dela, časa, truda in energije.

Jurij Pezdirc, hvala ti, da vedno prisluhneš mojim idejam pa naj bodo še tako nemogoče. Kljub temu ideje nato skupaj realiziramo in pripeljemo do srečnega konca.

Goran Mohorko, si srce in duša brežiškega nogometa. Brez tebe projekti ne bi bili tako adrenalinski in zabavni. Mohi, hvala iz srca.

Za vso podporo se zahvaljujem tudi sedanjemu predsedniku Petru in podpredsedniku Sandiju.

In nenazadnje, hvala vam, podpornikom knjige, ki ste prepoznali njeno vrednost in jo naredili večno. Verjamem, da je knjiga zgodovinskega pomena za klub, za Brežice, Posavje in tudi celotno Slovenijo. Njena vrednost je neprecenljiva in bo iz leta v leto samo večja.

Tina Molan (Foto Molan), brez tebe ne bi bilo čarobne fotografije, hvala.

Drage NK Brežice 1919, srečno!

sklad
Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2018 - 2024 DAS, poslovne storitve, Damijana Štraser, s.p. Vse pravice pridržane.

Izdelava: abeone.si